Hoogste punt coöperatiegebouw bereikt

Geplaatst op 11-12-2015 om 00:00

hoogste punt veld 9
Op donderdag 10 december 2015 bereikte de bouw van 22 appartementen in het coöperatiegebouw van project Groot Agteveld het hoogste punt. Dat werd samen met de toekomstige bewoners en bouwplaatsmedewerkers gevierd. Kopers van het eerste uur rolden een groot doek uit en hesen de vlag in top.
De appartementen in het coöperatiegebouw vormen samen met de naastgelegen zes eengezinswoningen het eerste deelproject van Groot Agteveld, de nieuwe woonwijk in Achterveld. De bouw verloopt voorspoedig en naar verwachting is de oplevering in de zomer van 2016. 
 
Naast de appartementen komt op de begane grond van het nieuwe coöperatiegebouw circa 525m² aan bedrijfsruimte vrij. Deze ruime is onder te verdelen in kleine units. Er zijn hier mogelijkheden voor maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, detailhandel en daghoreca.
 
In 2016 verwacht de bouwcombinatie te kunnen starten met de verkoop en realisatie van het volgende deelproject, bestaande uit drie appartementen, 22 eengezinswoningen, vier tweekappers en twee vrijstaande woningen. Belangstellenden kunnen zich via het contactformulier aanmelden.
 
Ga voor meer foto's van de hoogste-punt-viering naar de Facebookpagina!