Info start verkoop

Geplaatst op 21-09-2018 om 00:00

Informatie I

Kom je ook op donderdag 27 september tussen 17.00 en 19.00 uur naar de start verkoop van Veld 4 & 5 op de bouwlocatie aan de Groot Agteveldlaan? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Hoe gaat de start verkoop in zijn werk?
Tijdens de start verkoop ontvang je van ons na het invullen van een registratieformulier alle nodige informatie om een keuze te kunnen maken voor een woning of kavel. Na deze datum vind je de stukken ook terug op de website.

Tip: download en print nu vast het registratieformulier en vul het in, dan hoef je dat tijdens de start verkoop niet meer te doen.

Vanaf de start verkoop op 27 september kun je je tot en met maandag 8 oktober a.s. digitaal inschrijven voor een (of meerdere) woning(en) of kavel(s) van jouw keuze via het inschrijfformulier op woneninachterveld.nl

Voorrang bij kopen van een woning
Voor zowel kopers, de aannemer als de ontwikkelaar is het van belang om zo snel mogelijk te starten met de bouw van wellicht wel jouw nieuwe woning. Daarom willen we zo spoedig mogelijk aan tafel met kandidaten die graag willen én kunnen kopen. Omdat de belangstelling groot is hebben we ervoor gekozen om kandidaten die bij inschrijving voor een woning aantonen de woning te kunnen financieren voorrang te geven.

Wat moet je hiervoor doen?
Laat een financieringstoets maken door een hypotheekadviseur en een waardebepaling maken van je huidige koopwoning (indien aanwezig) door een makelaar. Vervolgens upload je deze straks tijdens je digitale inschrijving.

Meer informatie over de Verkoop- en Toewijzingsprocedure vind je hier.

We verwelkomen je graag op 27 september op de bouwlocatie aan de Groot Agteveldlaan in Achterveld!

Let op: de huurwoningen van Woningstichting Leusden worden pas in een later stadium verhuurd.